Uitspraken

De mooiste brabbels van je kindje, en woordjes en uitspraken van je kindje als deze wat ouder wordt, kun je vastleggen in het onderdeel 'uitspraken'.

Kleine kinderen kunnen prachtige uitspraken doen. Leg deze grappige, aandoenlijke, lieve, brutale, slimme en ontroerend uitspraken vast in jouw PeuterSite. Soms zijn deze uitspraken onbedoeld grappig omdat ze nog niet goed kunnen praten of de woorden door elkaar halen. Vaak weten ze echter donders goed wat ze zeggen en wat het effect van hun woorden is.

Door de grappigste woordjes en uitspraken van je kindje vast te leggen in jouw PeuterSite gaan ze niet verloren en kunnen ze later weer een glimlach op iemands gezicht toveren.


Laat deze uitspraken niet verloren gaan

Wat waren jou eerste brabbels? Welke woordjes en uitspraken van jou als baby, dreumes, peuter en kleuter waren ontroerend of hebben jouw ouders aan het lachen gemaakt? Zou het niet leuk zijn geweest als al deze brabbels, woordjes en uitspraken in een boekje waren vastgelegd zodat jij hier nu met je partner doorheen zou kunnen bladeren? Laat de uitspraken waarmee jou kindje mensen ontroerd of aan het lachen maakt niet verloren gaan.

Door de uitspraken online vast legt in een PeuterSite worden het blijvende gebeurtenissen. Bovendien is een PeuterSite met o.a. deze uitspraken ontzettend leuk om later nog eens na te lezen en om aan je kind te geven als hij of zij later (over heel veel jaren) het huis uit gaat.

Stel je eens voor dat je nu zouden kunnen lezen hoe je ouders de belangrijke gebeurtenissen van in jouw jeugd hebben beleeft: jouw eerste lach, de eerste keer plassen op de pot, jouw eerste badervaring, dat zou toch fantastisch zijn.


Start met het bijhouden van memories

Start nu met het bijhouden van memories op jullie persoonlijke PeuterSite en gun jouw kind jullie herinneringen! Van de zwangerschap, van dat bijzondere eerste levensjaar, van wat je maar wilt. Bij de memories kun je ook foto's plaatsen en natuurlijk alle bijzondere gebeurtenissen vastleggen. Laat emoties en belevingen niet verloren gaan omdat ze worden vergeten. Heb je nog geen PeuterSite maak deze dan nu aan. We wensen je een fantastische tijd en mooie blijvende herinneringen toe!
Bewaarservice, leuk aandenken voor later!

Bij PeuterSite heb je de mogelijkheid om jouw site in zijn geheel offline te bewaren. Je kan de website van je kindje downloaden en op je eigen computer opslaan of hem op een CD-rom branden of memorystick zetten. Zo kan je ook jaren later de website nog eens bekijken, samen met jouw kindje "Kijk dat was jij als kind". Het downloaden van de website kan op ieder gewenst moment.


Meer herinneringen vastleggen

PeuterSite is er ook voor de Dreumes, Kleuter, Peuter en Kinderen. Als je kind ouder wordt kun je de mooiste belevingen en grappigste gebeurtenissen dus ook gewoon vast blijven leggen. Waar je ook bent en wanneer je maar wilt kun je het dagboek bijwerken. Voor peuters en kleuters zijn er immers ook genoeg mogelijkheden om over te vertellen!

Aanmelden PeuterSite

Nog geen PeuterSite? Meld je dan nu aan voor ee GRATIS PeuterSite. Gun jouw kind jullie herinneringen en laat deze niet verloren gaan. Van je zwangerschap, van dat bijzondere eerste levensjaar, van wat je maar wilt. Bij peutersite.be is het mogelijk om op je eigen manier een website over jouw trots te maken en bij te houden. Binnen 1 minuut beheer je al eenvoudig en gebruiksvriendelijk jouw eigen kinder website.
Technische kennis is niet nodig!

Contact

Vul hieronder je gegevens in.

Verzenden