Memories

De eerste glimlach, het eerste kruipen, het eerste stapje en het eerste tandje. Dit zijn allemaal heel belangrijke momenten in het leven van jou en je kindje. Hou deze momenten online bij in het onderdeel memories. Je kunt jouw vrienden en familie dan direct mee laten genieten van deze voor jullie zo belangrijke gebeurtenissen.

Door deze prachtige momenten online vast te leggen in het onderdeel memories kun je jaren later nog steeds genieten van momenten die anders voor altijd verloren zouden zijn gaan.


Memorabele gebeurtenissen

Emoties en belevingen worden weer snel vergeten. Het wordt echter blijvend als je deze gebeurtenissen als momories online vastlegt. Door je eigen ervaringen, vanaf het moment dat jullie te horen krijgen dat er een kindje op komst, bij te houden kan je de zwangerschap voor jezelf ook wat wezenlijker maken. Bovendien zijn momories leuk om later nog eens na te lezen en om aan je kind te geven als hij ooit (over heel veel jaren) het huis uit gaat.

Stel je eens voor dat je nu zouden kunnen lezen hoe je ouders de belangrijke gebeurtenissen van in jouw jeugd hebben beleeft: jouw eerste lach, de eerste keer plassen op de pot, jouw eerste badervaring, dat zou toch fantastisch zijn.


Start met het bijhouden van memories

Start nu met het bijhouden van memories op jullie persoonlijke PeuterSite en gun jouw kind jullie herinneringen! Van de zwangerschap, van dat bijzondere eerste levensjaar, van wat je maar wilt. Bij de memories kun je ook foto's plaatsen en natuurlijk alle bijzondere gebeurtenissen vastleggen. Laat emoties en belevingen niet verloren gaan omdat ze worden vergeten. Heb je nog geen PeuterSite maak deze dan nu aan. We wensen je een fantastische tijd en mooie blijvende herinneringen toe!
Bewaarservice, leuk aandenken voor later!

Bij PeuterSite heb je de mogelijkheid om jouw site in zijn geheel offline te bewaren. Je kan de website van je kindje downloaden en op je eigen computer opslaan of hem op een CD-rom branden of memorystick zetten. Zo kan je ook jaren later de website nog eens bekijken, samen met jouw kindje "Kijk dat was jij als kind". Het downloaden van de website kan op ieder gewenst moment.


Meer herinneringen vastleggen

PeuterSite is er ook voor de Dreumes, Kleuter, Peuter en Kinderen. Als je kind ouder wordt kun je de mooiste belevingen en grappigste gebeurtenissen dus ook gewoon vast blijven leggen. Waar je ook bent en wanneer je maar wilt kun je het dagboek bijwerken. Voor peuters en kleuters zijn er immers ook genoeg mogelijkheden om over te vertellen!

Aanmelden PeuterSite

Nog geen PeuterSite? Meld je dan nu aan voor ee GRATIS PeuterSite. Gun jouw kind jullie herinneringen en laat deze niet verloren gaan. Van je zwangerschap, van dat bijzondere eerste levensjaar, van wat je maar wilt. Bij peutersite.be is het mogelijk om op je eigen manier een website over jouw trots te maken en bij te houden. Binnen 1 minuut beheer je al eenvoudig en gebruiksvriendelijk jouw eigen kinder website.
Technische kennis is niet nodig!

Contact

Vul hieronder je gegevens in.

Verzenden